Skönhetsbloggar

Det finns mängder av bra och dåliga skönhetsbloggar på nätet, och det är inte alltid lätt att skilja de bra från de sämre. I vår lista hittar du utvalda bloggar från våra favoritskribenter – hitta din nya favorit här!

Annica Englund


En av Sveriges största skönhetsbloggare är Annica Englund som blev känd i och med sin medverkan i tv-programmet Big Brother 2012. Hennes blogg handlar om skönhetsprodukter där hon recenserar och testar. Hon ger träningstips och svarar på frågor från sina läsare om skönhet, träning och hälsa. En blogg vi starkt rekommenderar.

Kenza Zouiten


Kenza har varit en av Sveriges största bloggare i nästan ett decennium, hon startade sin blogg när hon var 15 år vilket är verkligt imponerande. Idag har hon nästan en halv miljon unika besökare varje månad och är Skandinaviens största blogg. Hon skriver och fotograferar sitt liv, hur hon inreder, hur hon klär sig och vilka skönhetsprodukter hon använder. En superinspiratör!

Isabella Löwengrip


För 10 år sedan, 16 år gammal skapade Isabella Löwengrip sin blogg och blev ”Blondinbella” för en hel generation unga svenskar. Idag använder hon inte längre Blondinbella utan bloggar som sig själv. Bloggen handlar om hennes företagande, hennes familj, skönhet och mode. Om man letar efter en blogg om och av en driven person med massor av karisma har man hittar rätt!

Jennie Hammar


Jennie Hammar bloggar på Amelia och har blivit en av de främsta inspiratörerna för svenska bloggläsare. Jennies blogg handlar främst om hennes liv i Los Angeles, hennes barn och mode. Vill man drömma sig bort till Kalifornien ett tag och dessutom få modeinspiration borde man verkligen inte vilja missa Jennie Hammars blogg.